2011. november 24.

Essence Vampires Love-amiket én vettem

Sziasztok!

Ma az essence-nek az új kollekciójából való termékeket mutatom meg, amelyeket én megvettem. Olvastam különböző blogokon jót és rosszat is. Én zselés pirosítóra és az ajakszínezőre voltam a legkíváncsibb, így hát ők jöttek velem haza.

Csoportkép:


Kezdjük a pirosítóval..


Árnyalata a, 01 BLOODY MARY, szerintem nagyon találó név.. :)


Az adagolója pumpás, csak nagyon kell rá vigyázni nehogy egyszerre diónyi nagyságú pirosító jöjjön, ugyanis nagyon jön ha akar.


Így néz ki teljes egészében.


Tök jó, zselé mint a vééér... :)Érintetlenül, és eldolgozva. Nekem nagyon tetszik ez a szín, iskolába tökéletes, mert nagyon halvány. Bár egy ilyen vörös pirosítótól szerintem nem ezt várná az ember... Tartósságát illetően nekem nagyon jól bírja, 4-5 órán keresztül el nem csúszik az fix.
Összességében: 5/5

Ajakszínező:


02-es árnyalat, volt még egy a 01-es az sötétebb volt, és inkább lila színű.


Applikátoros a " felkenő " része, nekem tetszik. Az állag kissé folyós, hasonlít a vízre, vörös víz.


Itt van róla a minta, a pirosító mellett. Nagyon erős a színe, utcára én MÉG nem venném fel, majd ha kicsit idősebb leszek. Ennek a tartóssága nem igazán jó a szájon.. Fél óra múlva már nem látszott ( evés, ivás ). Kézről viszont levakarhatatlan, egész nap rajtam volt.. :)
Összességében: 4/5

Nekem nagyon tetszenek ezek a termékek, a kollekció többi darabja nem igazán, csak a körömlakkok de azt most nem akartam venni. 
Legyetek jók! Panni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése